Kontakta oss!

Detalj- och e-handel

Med stora förväntningar från era kunder, höga krav på era logistikprocesser och ett klimat som är i ständig förändring, är det digitaliseringen som gör att ni kan behålla era konkurrensfördelar. Det kommer ge er möjligheter att förbättra kundresan, skapa transparens från produktion till leverans och snabbt anpassa er efter den moderna köparen.

Vad vi kan hjälpa till med

Få kontroll på er data

Era olika system har stora mängder värdefulla data om trender och era köpares preferenser och köpmönster. Dra nytta av detta och sätt upp en datadriven strategi för att optimera lagerhantering, marknadsstrategier och produktutbud.

Effektivisera era processer

Hänger era interna processer, från beställning och leverans till support efter försäljning, inte riktigt med? Har ni upptäckt att ni sitter med flera system där integrationerna fungerar ibland, men oftast inte, är det dags att kontakta oss. Läs mer.

Få till grunderna

Planerar ni för tillväxt men är osäkra på om ni har rätt infrastruktur på plats för att säkerställa en stabil och hållbar process? Då hjälper vi er att granska verksamheten ur ett tekniskt perspektiv, ger råd om vad som kan förbättras och sätter upp den infrastruktur ni behöver.

Kundcase

Tidsbesparingar och bättre fokus med processautomatisering
Identifiering av vilda djur med hjälp av AI

Artiklar

5 tecken på att ditt företag behöver skräddarsydd mjukvara
Affärssystem för B2B-handel – vilken köpupplevelse får dina kunder?