Kontakta oss!

Kompetenser

Innovation-as-a-Service och strategisk rådgivning

Digitalize or die. I dagens värld har detta aldrig varit mer sant. Att ge sig ut på en digitaliseringsresa kan kännas överväldigande men bara lugn – du befinner dig på helt rätt ställe. Digitalisering för med sig stora utmaningar, men när det görs på rätt sätt kommer det även med stora möjligheter. Och turligt nog är vi gamla i gamet och finns här för att visa er vägen. Med hjälp av strategisk rådgivning gör vi ert företag till det bättre och våra technördar kan även agera som er Chief Technology Officer (CTO). Därmed drar ni nytta av alla fördelar med att anställa en CTO, men med en mycket bredare uppsättning kompetenser och en flexibel approach – och ni slipper den långsiktiga investeringen.

Product management

Tack vare våra dedikerade produktägare och leveransansvariga omvandlar vi er idé till verklighet. De tar hand om varje steg i processen – från att skapa en grundläggande fungerande produkt till teknisk planering, agil projektledning och leverans av färdig produkt på marknaden. Och allt däremellan. Våra experter bryr sig lika mycket om er produkt som ni gör och kommer hjälpa er att identifiera kraven, planera vägen framåt och med den tekniska implementeringen. Genom att smidigt överbrygga gapet mellan koncept och verklighet går vårt team all in på att göra er idé till verklighet.

Mjukvaruutveckling – Programmering och databaser

Som ett ledande techföretag specialiserade på mjukvaruutveckling erbjuder vi omfattande expertis inom full-stack, frontend och backend och vi skräddarsyr lösningarna efter ditt företags unika behov. Vi har ett brett utbud när det kommer till programmeringsspråk och databaser, bland annat:

Go/Golang

Go, eller Golang, är ett statiskt typat och kompilerat programmeringsspråk som skapats av ingenjörer på Google. Det hjälper våra mjukvaruutvecklare att hantera utmaningarna med att bygga skalbara och effektiva mjukvarusystem och bygger på idén om att hålla saker enkla och effektiva samtidigt som det har bra stöd för parallellprogrammering. Detta gör det till våra mjukvaruingenjörers favoritspråk när det handlar om att bygga skalbara, pålitliga och högpresterande applikationer.

.Net

.Net är en plattform för mjukvaruutveckling framtagen av Microsoft och ger våra mjukvaruutvecklare en uppsättning kraftfulla verktyg och bibliotek för att skapa och driva vilken applikation ni än behöver. Det är ofta hörnstenen för många av våra banbrytande lösningar och är utformat för att förbättra produktivitet och prestanda.

JavaScript (inkl. React, Angular, Vue.js, Svelte etc.)

JavaScript är ett mångsidigt programmeringsspråk som våra mjukvaruutvecklare använder för att skapa interaktiva och engagerande webbplatser och webbapplikationer. Med stöd från alla stora webbläsare är JavaScript ett utmärkt val för interaktiva och engagerande upplevelser på webben. När det kommer till ramverk har vi erfarenhet av flera olika, bland annat React, Angular, Vue.js och Svelte.

PHP

PHP, ett användbart skriptspråk som främst är utformat för webbutveckling, är ett kraftfullt open source-verktyg för att bygga interaktiva hemsidor, webbapplikationer och e-handelsplattformar. Med hjälp av PHP gör våra utvecklare verklighet av era visioner och skapar fängslande och engagerande onlineupplevelser.

Databaser SQL och NoSQL

Vi har bred erfarenhet av både relationsdatabaser (SQL) och NoSQL och använder de senaste teknologierna för att designa, utveckla och optimera databasarkitekturer som vi skräddarsyr efter era unika behov. Våra utvecklare förstår vikten av effektiv datahantering och vet hur man strukturerar och normaliserar data för att möjliggöra effektiva och prestandaoptimerade applikationer, både när det gäller utvecklingshastighet och systemprestanda.

Molntjänster – AWS/Azure/Google Cloud

Molnet erbjuder fantastiska möjligheter att skapa eller flytta innovativa och skalbara applikationer och system med en kostnadseffektiv och stabil infrastruktur – allt för att uppnå hög pålitlighet och redundans. Våra molnexperter har bred kompetens inom de stora plattformarna, inklusive Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure och Google Cloud. Tillsammans utforskar vi molnets potential och tar era applikationer och system till nya höjder.

iOS, Android och web

När det kommer till mobilutveckling och att skapa sömlösa och enhetliga upplevelser på olika enheter, arbetar vi helt plattformsoberoende. Oavsett om ni behöver en iOS-, Android- eller webbapplikation (eller alltihop), så löser vi det. För appar till iOS och Android använder våra erfarna mjukvaruutvecklare den inbyggda tekniken för att leverera bästa möjliga prestanda, responsivitet och integrationer. När det kommer till webbapplikationer använder vi en kombination av olika teknologier och designprinciper för att skapa enkla och snygga upplevelser på olika webbläsare och enheter.