Kontakta oss!

Bäck AI – Meta Bytes egen Document Intelligence-lösning

Visste du att Meta Bytes inte bara är ett konsultföretag utan också har en egen produkt? Under en tid har vi arbetat hårt med säljmöten, kundintegrationer och demos. Ta en titt här för mer information.

Bäck AI har utvecklats utifrån ett konkret behov som vi har sett hos många företag – manuell datainmatning. I många företag spenderar nyckelpersoner alltför mycket tid på att manuellt mata in data eller flytta den mellan två eller till och med flera system. Tid som dessa anställda hellre hade kunnat lägga på mer värdeskapande och givande uppgifter. För helt ärligt, att manuellt mata in data är en repetitiv uppgift som helt enkelt är ganska... tråkig.

Produktiviteten är definitivt ett av de starkaste argumenten för att införa artificiell intelligens (vi antar att du har gissat vad AI står för...?) i ett företags processer. Men när vi pratar med kunder har vi märkt att Bäck AI löser ännu fler problem.

(Du kan förresten läsa mer om artificiell intelligens här).

Ofta är det en eller två personer som sitter med datainmatningen och de har vanligtvis arbetat i samma roll i ett decennium eller mer. Detta innebär att företaget är starkt beroende av ett begränsat antal personer för att utföra en väldigt viktig uppgift. Vad händer om en av dem plötsligt blir sjuk och inte kan arbeta? I värsta fall är det ingen annan som vet hur man ska göra den personens jobb. Och även om de gör det kommer de att lägga ner mycket mer tid på det då de inte är vana vid uppgiften.

Beroendet av en eller två personer är alltså även det ett starkt argument för att företag ska överväga att använda Bäck AI. Men det finns mer. Ibland kan den anställde som matar in data kännas så erfaren och kunnig att han eller hon kan verka oersättlig. Ingen är dock ofelbar och manuellt arbete innebär alltid att den mänskliga faktorn utgör en risk. Att skriva fel på ett nummer så att den inkommande beställningen säger två stycken istället för en, eller att lägga till en extra nolla på 100, kan bli en kostsam historia för ett tillverkningsföretag.

Vid det här laget vet du allt om vilka problem Bäck AI kan lösa, men du kanske ändå undrar vad denna fantastiska produkt egentligen är. Låt oss ge dig några punkter:

Bäck AI

  • erbjuder automatisk avläsning från olika dokumenttyper och layouter, utan att några mallar behövs
  • börjar träna modeller utan historiska data.
  • levereras med ett webbgränssnitt och kan enkelt integreras i organisationens processer.

Kolla in hemsidan för Bäck AI för att få ännu mer information – och titta på filmen för att förstå hur det fungerar!

Tillbaka