Kontakta oss!

Accelerating incoming document workflows in any industry from day 1

Yes, show me how!

F*ck you! We use EDI

Accelerating incoming document workflows in any industry from day 1

Yes, show me how!

F*ck you! We use EDI

Yes, show me how!

F*ck you! We use EDI

Effektivisera processen för inkommande dokument –
i alla branscher, från dag 1

Jag vill veta mer!

***** you! Vi använder EDI

Ni sparar tid direkt, utan historiska data

Bäck AI effektiviserar processen för era inkommande dokument från dag 1 och leder till stora tidsbesparingar när det kommer till manuell inmatning av data. Med ett kontinuerligt lärande över tid från användarfeedback och utan några mallar kan Bäck AI genast börja extrahera och validera din data.

Matchning mot er masterdata

Data som extraheras från era dokument matchas, kartläggs och valideras mot er masterdata. Genom sin kompabilitet med flera olika system säkerställer Bäck AI att dina kunders och partners data hanteras korrekt – vilket leder till förbättrade processer och nöjdare kunder.

Intelligent validering sparar pengar

Genom att hitta fel som ser rätt för ögat men inte är rätt för ditt företag, innebär intelligent validering att Bäck AI kan upptäcka och hantera avvikelser. På så sätt undviker ni kostsamma misstag och kan spara både tid och pengar.

Integreras med dina befintliga processer

Bäck AI kan samla in data oberoende av var den kommer ifrån och få den dit du behöver. Tack vare sina integrationer ser Bäck till att datan hamnar där den ska, oavsett om den ska till ett affärssystem, skickas via e-post eller hamna någon annanstans.

Human-in-the-loop? 

Att lämna över kontrollen till AI kan verka skrämmande, men du behöver inte oroa dig! Vi har lagt till ett mänskligt alternativ som ger dig makten att alltid validera Bäcks arbete och hjälpa till i de situationer där AI-modellen

behöver en hjälpande hand. Kort sagt, Bäck AI gör det tunga jobbet under din överinseende - så att du kan fokusera på mer angelägna saker (t.ex. trevliga samtal med dina kunder).

Varför AI? 

Konceptet artificiell intelligens har funnits sedan 1956, så det är inte så nytt som du kanske tror. AI är maskiner (dvs. programvara som körs på datorer) som kan efterlikna kognitiva funktioner som inlärning och problemlösning.

Du använder förmodligen redan AI-baserade tjänster i din vardag: Netflix hjälper dig att rekommendera nästa serie att titta på, Googles och Apples rösttjänster hjälper dig att utföra uppgifter och besvara frågor och självkörande bilar (ta Tesla-bilarna som ett bra exempel) hjälper dig att ta dig från A till B. Alla dessa tjänster drivs av olika typer av AI. Den främsta anledningen till att vi valde AI som drivkraft för Bäck är att den lär sig över tid och det innebär att det inte finns några mallar (vilket är nödvändigt när man gör klassisk OCR) som måste uppdateras varje gång det sker en liten förändring i de inkommande dokumenten.

Industri 4.0? 

I och med den fjärde industriella revolutionen talas det mycket om sakernas internet, digitalisering och automatisering med fokus på att förbättra tillverkningen.Vad som ofta glöms bort är att det är lika viktigt att digitalisera och

automatisera processerna på kontoret. Hur ska du annars få tid för kaffe och samtal med dina kollegor? En liknelse skulle vara att bara fokusera på motorn när man renoverar en bil och lämnar bilens kaross i ett bedrövligt skick, vilket leder till att den totala leveransen blir en enda röra. Bäck AI kan hjälpa dig med dina arbetsflöden på kontoret och se till att ditt kontor löper lika smidigt som dina tillverkningsprocesser.

Blog

No items found.

FAQ

Vad är Bäck AI och hur kan det hjälpa vår verksamhet?

Bäck AI är en molnbaserad AI-lösning för dokument som sparar tid och pengar åt ditt företag. Kort sagt - med hjälp av AI-modeller som lär sig av användarnas feedback och utan att kräva några mallar, gör Bäck det möjligt för ditt företag att automatisera era dokument.

I praktiken innebär detta att Bäck AI tar emot dina inkommande dokument, extraherar data från dem och kartlägger och validerar datan mot din masterdata. Slutligen skickas er data dit ni behöver den.

AI låter toppen, men kan jag lita på den när det kommer till mina dokument?

Vi förstår att det kan verka läskigt att överlåta kontrollen till AI! Just därför erbjuder Bäck ett alternativ som kallas för “human-in-the-loop" i användargränssnittet. Det innebär att ni kan ha så mycket (eller lite!) koll som ni vill på era dokument och data.

Som en del av er onboarding kommer vi tillsammans med er att ta fram den bästa lösningen för era behov – oavsett om det innebär en helautomatisering, full uppsikt över hela processen, eller något däremellan.

Vår produktion är redan automatiserad – varför ska vi investera i Bäck AI?

Att automatisera delar av en verksamhet är en alltid en bra idé. Men att bara hålla sig till produktionen utan att titta på det administrativa är lite som att reparera en bil och bara fixa motorn men inte resten av bilen. Brummandet från en väloljad motor må vara lugnande men att

sitta i ett trasigt säte eller se ut genom en sprucken vindruta? Nej precis, inte lika roligt. Bäck AI hjälper er att öka produktiviteten även på kontoret och frigör de anställdas tid så de kan fokusera på mer värdeskapande uppgifter.

Vem skapade Bäck AI?

Bäck AI är en produkt skapad av Meta Bytes. Vi började utveckla Bäck AI för att vi gång på gång såg kunder med samma problem – nyckelpersoner i företaget som spenderade alltför mycket tid på att

manuellt mata in och/eller flytta data mellan olika system. Som tur är råkar produktutveckling vara lite av vår grej så vi använde oss helt enkelt av vår egen erfarenhet och kunskap för att utveckla Bäck.

Kan Bäck AI integreras med andra system?

Absolut! Bäck AI erbjuder både front-end och back-end-integrationer med era system. Detta betyder att Bäck integreras sömlöst i alla era nuvarande programvaror – utan att ni behöver byta ut eller uppgradera något system som ni är beroende av. Istället kommer vi att samarbeta med er för att

säkerställa att era inkommande dokument går via Bäck AI, oavsett var de kommer ifrån, och att er data hamnar där den ska.

Vi har problem med några av våra andra processer - kan ni hjälpa oss?

Så klart! Bäck AI är till för inkommande dokument men vi på Meta Bytes har massor av erfarenhet av att hjälpa företag att optimera, digitalisera och effektivisera sina processer i hela verksamheten. Vi älskar utmaningar och diskuterar gärna hur vi kan hjälpa just ert företag.

Kolla runt här på vår hemsida för att ta reda på mer.