Kontakta oss!

Integrationsplattform

För stora företag med avancerade processer och höga krav från både medarbetare och kunder är det viktigt att ha ett fungerande sätt för att ständigt kunna förbättra och utöka sitt befintliga ekosystem. Detta görs bäst med en integrationsplattform där alla integrationer samlas i ett centraliserat nav i molnet.

Minskar systemberoendet

Har ni många processer igång har ni garanterat också flertalet system som alla är viktiga för verksamheten – system som är helt beroende av varandras data för att fungera. Många företag har löst detta med en hel massa punkt-till-punkt-integrationer eller genom att försöka få in alla funktioner i sitt affärssystem.

Oavsett hur ni har valt att hantera överföringen av data kan vi garantera att en integrationsplattform inte bara är en bättre lösning, utan även ett säkrare och mer skalbart sätt att hantera era integrationer på. Integrationerna läggs utanför era system vilket gör att ni enkelt kan byta ut enskilda applikationer utan att era andra system påverkas.

Centralisering av alla era integrationer

Med en integrationsplattform får ni som ett nav för alla era integrationer – plattformen ÄR i princip era integrationer. Allt ligger samlat på samma ställe och ni får en betydligt bättre överblick över de integrationer ni har.

Se Oskar rapportera från en stökig, traditionell IT-arkitektur för att sedan förflytta sig till en harmonisk integrationsplattform.

Är ni redo att revolutionera verksamheten med en integrationsplattform?

Kundcase

Ja, låt oss bygga en direkt!