Kontakta oss!

Meta Bytes inleder samarbete med Range Servant

Range Servant är den globalt ledande tillverkaren av Driving Range-utrustning, dvs utrustning till vad golfspelande svenskar rätt och slätt brukar kalla “rangen”. Bollautomater, mattor, betalsystem och bollplockare, men även mer high-tech lösningar för att automatisera bollhanteringen på rangen, är några av de saker som återfinns i deras sortiment.  

Företaget grundades passande nog i Sveriges golfhuvudstad Halmstad 1986 där de än idag har sitt huvudkontor. Under 1990-talet expanderade de till USA och nyligen även till Storbritannien. Utöver det har de ett återförsäljarnät som täcker hela golfvärlden.

Som den ledande leverantören av Driving Range-utrustning kan vi nästan lova att, om du är en av de 500 000 svenskar som spelar golf, känner igen Range Servants logga. Har du spelat golf länge har du nog också märkt hur bollmaskinen och betalsystemen på rangen har förändrats genom åren – där polletter blir mer och mer sällsynt.

Med tiden har rangeutrustningen har blivit alltmer tekniskt avancerad – och det är där Meta Bytes kommer in i bilden.  

Range Servants bollautomater är numera uppkopplade mot internet vilket gör att golfklubbarna kan samla in data från maskinerna, till exempel hur många transaktioner som har gjorts och hur många bollar som har matats ut. Range-ägaren kan därmed se när bollarna börjar ta slut och får en notifiering när de behöver fyllas på. Dessutom kan de i realtid hålla koll på maskinerna och direkt få reda på om något fel inträffar, vilket gör att de omgående kan åtgärda felet – innan det påverkar allt för många rangebesökare. På så sätt bidrar det till ett bättre kundflöde och högre kundnöjdhet.

Framöver kommer Meta Bytes att ansvara för den uppkopplade lösningen, RSconnect-plattformen. Det betyder att vi från och med nu tar hand om förvaltning av det befintliga systemet vilket inkluderar underhåll men även vidareutvecklingen av den molnbaserade lösningen.  

Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete med teamet på Range Servant!

Tillbaka