Kontakta oss!

Meta Bytes agerar rådgivare i Digiresan 2.0

Digiresan 2.0 riktar sig till små och medelstora tillverkande företag i Halland och Västra Götaland. Under projektets gång kommer flertalet aktiviteter att äga rum som samtliga fokuserar på företags- och affärsutveckling, dock alltid anpassat efter det specifika bolaget. Slutmålet är att deltagande företag ska öka sin innovationsförmåga och i och med det i använda sig mer av digitalisering för att utveckla sina affärer, processer och cirkulära flöden.

Digiresan 2.0 är ett samverkansprojekt mellan Göteborgs Tekniska College, IDC West Sweden, IUC Halland, IUC Sjuhärad och IUC Väst. Projektet finansieras av Europeiska regionala utvecklingsfonden, Västra Götalandsregionen och Region Halland.

Lars Rosenqvist, försäljningschef på Meta Bytes:

Digiresan 2.0 är ett fantastiskt projekt som ger deltagande företag en chans att verkligen komma till skott med sitt digitaliseringsarbete, något som de ofta vill men kanske har svårt att komma igång med. Många kanske inte vet om det, men att agera rådgivare och vägleda bolag när det kommer till digitalisering och tech är något vi är har mycket erfarenhet av och utgör, tillsammans med mjukvaruutveckling, vår huvudsakliga verksamhet.

Han fortsätter:

Att vara med som rådgivande företag kommer bli ett kul och givande projekt. Vi gillar att utmana både våra kunder och oss själva för att hitta den bästa tekniken för just deras specifika behov. Vi ser fram emot projektet, både för att det kan bidra till att stärka vår position i närområdet men också för att vi genuint vill hjälpa företag framåt när det kommer till digitalisering.

Läs mer om Digiresan 2.0 på deras webbplats.

Tillbaka